Online coaching

850 kr.5.000 kr.

Når du bestiller en online session her, kontakter jeg dig hurtigst muligt, så vi kan aftale et tidspunkt for sessionen.

Coaching med Natasha, Sanne eller Trine.

-
+

Specifikationer

SKU: N/A Kategori:

Beskrivelse

Coaching med Natasha:

Dette er ikke coaching i den traditionelle forstand, men samtaler som har potentialet til at transformere hvert område af dit liv.

Jeg foreslår ofte materialer du kan læse, eller videoer du kan se som led i din proces. Nogle af de fordele du vil opleve over tid er, at være mindre bekymret, mindre stresset, opleve mere glæde og frihed i dit liv. Du vil mærke en større selvtillid, gennemslagskraft, du vil få nemmere ved at tage beslutninger og du vil opleve større lethed og nærvær i dine relationer.

Forståelse er ikke endemålet, det er en rejse. Det er en åbenhed overfor uanede muligheder.

Skriv eller ring til mig, så tager vi en snak om hvordan jeg kan hjælpe dig på denne spændende rejse tilbage til dig selv. Skriv til natasha@3p-skolen.dk eller ring på 26230101

 

Yderligere information

Sessioner

1 med Natasha, 5 med Natasha, 1 med Sanne, 5 med Sanne, 1 med Trine, 5 med Trine

1 anmeldelse af Online coaching

  1. Sanne

    Natasha som coach:
    “Natasha er en fantastisk coach. Jeg blev coachet af Natasha på et tidspunkt, hvor jeg skulle til jobsamtale og var fyldt af tvivl og usikkerhed om, hvorvidt jeg ville kunne klare samtalen. Natasha guidede mig, så jeg tydeligt kunne se, at jeg ikke er mine tanker, og at min usikkerhed var skabt af usikre tanker, som jeg ikke behøvede at tage alvorligt. Lige inden samtalen kom jeg i tanke om Natashas forklaring om, at vi altid vil finde bedre svar på udfordringer, når vi ikke står i vejen for os selv med en masse tanker. Det gav så meget mening for mig, og pludselig blev mine usikre tanker helt uinteressante for mig. Til jobsamtalen mærkede jeg ingen nervøsitet, og jeg følte mig meget nærværende. Dagen efter ringede virksomheden og fortalte, at ansættelsesudvalget var blevet ”blæst bagover” af mig, og at jobbet var mit, hvis jeg ville have det.”

    Lars Søgaard

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.