3P samtaler

850,00 kr.6.000,00 kr.

Når du bestiller en online session her, kontakter jeg dig hurtigst muligt, så vi kan aftale et tidspunkt for sessionen.

Coaching med Natasha, Sanne eller Trine.

-
+

Specifikationer

SKU: N/A Kategori:

Beskrivelse

Oplev en 3P samtale med Natasha, Trine eller Sanne:

Forestil dig en samtale, der har potentialet til at forebygge eller helbrede udfordringer som angst, depression, selvmodstanker, afhængighed, selvskade eller alvorlig stress. Med Natasha, Trine eller Sanne får du en 3P samtale, der kan hjælpe dig til at komme ud af de fysiske eller psykiske udfordringer du står med.

Ændringerne der gradvist vil afsløre sig selv er typisk: mindre bekymring, betydeligt reduceret stress, og en nyopdaget følelse af glæde, lethed og frihed i dit liv. Du vil opleve en markant forøgelse af din selvtillid og gennemslagskraft. Beslutningstagning vil blive enklere, og dine relationer vil blomstre med øget lethed og nærvær.

Hos 3P-skolen er 3P samtalen en kontinuerlig rejse fuld af uanede muligheder. Det er en invitation til åbenhed, opdagelse og personlig forvandling.

Er du klar til at tage skridtet? Kontakt os for en 30 minutters uforpligtende samtale om, hvordan vi kan guide dig på denne spændende rejse tilbage til din sande essens. Skriv til info@3p-skolen.dk og skriv hvem du ønsker samtale med, så vil du blive kontaktet af en af os.

Vi glæder os til at pege dig i en retning som har potentialet til at transformere dit liv!

Hvorfor vælge 3P-skolen?

Professionelle og dygtige 3P samtalepartnere
På 3P-skolen er du i hænderne på højt kvalificerede og professionelle undervisere. Natasha, Trine og Sanne underviser ikke bare i De Tre Principper, de lever ud fra forståelsen. Deres autenticitet og dybdegående forståelse sikrer, at du modtager undervisning af højeste kvalitet.

Skræddersyet samtaleforløb
Vi forstår, at hvert menneske har unikke behov og mål. Derfor tilbyder vi et skræddersyet samtaleforløb, der tilpasses dig.

Fokus på Dig
Din personlige og professionelle udvikling er vores højeste prioritet. Vi skaber et miljø, hvor du kan udforske og udvikle dine evner med fokus på din rejse og dit mål med at tage uddannelsen.

Støtte og supervision
På 3P-skolen er vi dedikerede til at støtte dig  rejsen. Vores omfattende supervision sikrer, at du altid har adgang til vejledning og feedback i din udvikling som coach. Denne løbende støtte er essentiel for din læring og sikrer et optimalt udbytte.

 

Yderligere information

Sessioner

1 med Natasha, 5 med Natasha, 1 med Sanne, 5 med Sanne, 1 med Trine, 5 med Trine

7 anmeldelser af 3P samtaler

 1. Sanne

  Natasha som coach:
  “Natasha er en fantastisk coach. Jeg blev coachet af Natasha på et tidspunkt, hvor jeg skulle til jobsamtale og var fyldt af tvivl og usikkerhed om, hvorvidt jeg ville kunne klare samtalen. Natasha guidede mig, så jeg tydeligt kunne se, at jeg ikke er mine tanker, og at min usikkerhed var skabt af usikre tanker, som jeg ikke behøvede at tage alvorligt. Lige inden samtalen kom jeg i tanke om Natashas forklaring om, at vi altid vil finde bedre svar på udfordringer, når vi ikke står i vejen for os selv med en masse tanker. Det gav så meget mening for mig, og pludselig blev mine usikre tanker helt uinteressante for mig. Til jobsamtalen mærkede jeg ingen nervøsitet, og jeg følte mig meget nærværende. Dagen efter ringede virksomheden og fortalte, at ansættelsesudvalget var blevet ”blæst bagover” af mig, og at jobbet var mit, hvis jeg ville have det.”

  Lars Søgaard

 2. Sanne

  Coaching ved Trine Høhrmann Sydfyn, efteråret 2022
  Jeg har været så heldig at få mulighed for et coaching-forløb med Trine Høhrmann over 3 sessioner.
  Jeg stod i en situation hvor jeg var i vildrede ift. mit arbejdsliv og i hvilken retning jeg skulle gå. Jeg var sygemeldt pga. stress og følte at de valg jeg skulle træffe ift. min sygemelding kunne få store konsekvenser for min fremtid. Jeg oplevede at føle mig trængt op i en krog i systemet, hvor jeg ikke kunne genkende mig selv i det der krævedes af mig for at være der.
  Det jeg mærkede i vores samtaler, var en ro fra Trine og en anerkendelse af mig der hvor jeg var i livet. Dette gav mig mod på at acceptere min situation og standse op og nyde ”udsigten”.
  Den største gave Trine formidlede til mig, var at pege på det stille sted indeni hvor fred og kærlighed bor og hvor indsigter kommer fra. At være i nuet og mærke roen. Det jeg fandt ud af sammen med Trine var, at når jeg er dér, i den ro, påvirker det ikke kun mig selv men også de relationer jeg har i mit liv.
  Faktisk har jeg ikke skulle gøre noget, det er ikke en metode eller en terapiform. Jeg har bare fået øje på noget som har været i mig, i mit liv altid. En forbindelse til det sted hvor grænserne imellem os udviskes og hvor alt er trygt og godt. Jeg er kommet hjem…. Inden i.
  Nu har jeg raskmeldt mig og søger igen arbejde som Socialpædagog. Jeg har genvundet troen på mig selv, min evne til at passe på mig og til at jeg er helt ok.
  Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Trine Høhrmann.
  Marianne Johansson
  Socialpædagog, Mor, Mormor, Svigermor, Hustru, Kvinde og Menneske.

 3. Sanne

  Coaching med Trine:
  Jeg har gennem 3P-skolen lært Trine at kende som en dygtig coach, der har kunnet hjælpe mig med at sætte ord på og forklare hvad det sker, når eks. frygten eller tankemylder melder sig. Jeg har haft rigtig meget glæde af at lære glimmerflasken at kende, og jeg bruger den meget i min dagligdag. Det hjælper mig til at have ro i tankerne. Efter samtaler med Trine er jeg begyndt at slappe mere af i min hverdag, og det giver mig en følelse af det hele bare går lettere.

  Mine største udfordringer har været at få ro på hovedet efter en traumatisk oplevelse for 2 år siden, og det har Trine i den grad hjulpet mig med.

  Sofia

 4. Sanne

  Coaching med Trine Høhrmann:

  Hej Trine.
  Jeg har været rigtig glad for at tale med dig.
  Tænk sig det endte også med at der ikke var så meget at tale om til sidst. Du har været så god til at pege mig i den rigtige retning. Det er egentligt forbavsende hvor godt det virker at have en personlig coach. Jeg har set rigtig mange webinar og læst meget, men at tale med dig gav et stort ryk i den rigtige retning.
  Tak for hjælpen ❤

  Tine, Veterinærsygeplejerske

 5. Sanne

  Coaching med Trine:

  Jeg satte stor pris på din spørgen ind, hvilket gjorde, at jeg “så” hvor langt jeg i virkeligheden er kommet ift 3P, og fik en større klarhed over tingene.
  Jeg fik også stor klarhed på den understrøm af tanker, som konstant kommenterer i det skjulte og nok er årsagen til den indre uro. Jeg har fået et andet mere distanceret forhold til det (uroen).
  Jeg blev klogere på begreberne eftertanker og ved ved følelsen 😉, og hvad forskellen er på de 2 begreber – og hvad jeg skal navigere efter
  I det hele taget at kunne sige tingene højt til en, som har så meget mere erfaring indenfor principperne. Det kan klart anbefales.
  Og at sammenligne intellektet med Google er superhjælpsomt.
  Du er behagelig og rolig som coach og kan kun anbefale dig varmt.
  Dorte

 6. Sanne

  Coaching med Sanne:
  “Jeg opsøgte Sanne pga et sygehusundersøgelses forløb, der havde givet mig et chok og sat sig som bekymringstanker og angst. Sanne lod mig fortælle og gav mig et trygt rum at være i. Hun viste mig at jeg jo faktisk altid er ok og altid er holdt. Som en bølge på havet. Og at det er når jeg er oppe i mit hoved med bekymringstanker, at jeg har det svært. At jeg altid har en slags guide inde i mig selv, som jeg skal huske at lytte til og mærke. Og at jeg ikke skal kunne noget perfekt. At det bare er sådan, det er at være menneske. Jeg gik derfra beroliget og glad og med en tro på mig selv. Og en viden om at jeg kan vælge om jeg vil tro på mine tanker eller ej. At der midt i kaos/uro også er en ro indeni.” kh Conny

 7. Sanne

  Coaching med Sanne:
  I vores samtaler har jeg følt mig forstået og mødt på allerbedste vis. Jeg har talt med Sanne igennem et sygdomsforløb, og vi har talt om nogle meget svære eksistentielle og dybe emner, hvor jeg er blevet fulgt, rummet, forstået og samtidig hjulpet et bedre sted hen. Jeg har fået ryddet op i mine kringlede tanker og har kunne gå videre med en større lethed, tryghed og klarhed og samtidig med et større velvære. Af de almindelige psykologer og andre jeg har talt med, har mine 3P samtaler med Sanne givet mig langt det største udbytte. Sanne er meget empatisk, rolig og grounded og det smitter af på mig på den gode måde. Efter vores samtaler har jeg altid følt en større klarhed og ro. Jeg oplever Sanne som autentisk og i mine øjne er Sanne en særdeles skarp 3P iagttager og en eminent formidler. Så tak for det og for dig!

  Kh Lena

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.