Coach uddannelsen

38.000,00 kr.

Certificering som coach indenfor De Tre Principper

Holdet for i år 2022/2023 er UDSOLGT!

Er du interesseret i næste Coaching hold i Nordsjælland i 2023/2024,  så skriv til info@3p-skolen.dk., så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Prisen på kurset er uden moms.
Prisen inkl. moms er 47.500 kr.

-
+

Specifikationer

Kategori:

Beskrivelse

Hvis du er interesseret i næste Coaching hold i Nordsjælland i 2023/2024. Skriv til info@3p-skolen.dk

Holdet for næste år: 2023/24 afholdes på følgende datoer:

1. modul: 9-11 november 2023
2. modul: 11-13 januar 2024
3. modul: 7-9 marts 2024

4. modul: 2-4 maj 2024

Holdet for i år 2022/2023 er UDSOLGT!

1 Modul: 17. – 19. november 2022 – Coaching og de grundlæggende færdigheder og 1,5 times masterclass med Michael Neill
2 Modul: 12. – 14. januar 2023 – Coaching i relationer og 1,5 times masterclass med Rohini Ross
3 Modul: 09. – 11. marts 2023 – Coaching og business og 1,5 times masterclass med Barb Patterson
4 Modul: 04. – 06. maj 2023 – Coaching i praksis og 1,5 times masterclass med Dr. Amy Johnson

Coaching eksamen: 06. – 08. juni 2023 forgår online og der er sat 1 time og 15 minutter af til hver eksamen

Dette certificeringsforløb foregår i Nordsjælland og koster 38.000 kr. Prisen inkluderer ophold, mad, supervision samt al undervisning. Du kan skrive til mig på info@3p-skolen.dk hvis du vil have en uforpligtende samtale om forløbet og du kan downloade programmet her:

Se program ovenover eller Download program

Anbefalinger af 3P Coach uddannelsen

“Jeg er så taknemmelig over at have været på denne udviklingsrejse sammen med et fantastisk hold af mennesker. Jeg er blevet maksimalt udfordret og har samtidig følt mig helt tryg i min læring. Kombinationen af at blive kastet ud i at coache rigtigt helt fra starten, med supervision fra dygtige Trine og Sanne, at deltage i masterclasses med de bedste fra feltet internationalt, at have holdundervisning med masser af plads til store fælles refleksioner og indsigter, og med Natasha som den bedste rejseleder og -kammerat man kan ønske sig, har alt sammen gjort det til mere end bare en uddannelse for mig jeg er blevet dybt beriget og styrket som både menneske og coach.

Jeg anbefaler uddannelsen på det allervarmeste.”

Vibeke Skjødt Hass 

“Jeg har været søgende i mange år. Gået på kurser, taget uddannelser, og ladet mig inspirere indenfor adskillige områder – både verdslige og spirituelle. Natashas formidling af forståelsen for de 3 principper er så eminent, at jeg for første gang i mit liv oplever at stå forenden af ”den søgendes” tunnel. Den fornemmelse af tillid til livet og frihed er det hele værd og kan så varmt anbefales.”

Rikke Liebman

“Coachuddannelsen på 3P-skolen får mine varmeste anbefalinger. Med sin dybe Grounding i principperne tager Natasha os kærligt og tålmodigt i hånden og bliver ved med at pege i en retning, hvor vi hver især på vores egen måde og i vores eget tempo ser principperne dybere og dybere. Oven på den dybere Grounding lærer vi også, at coaching er et håndværk, der kræver øvelse, øvelse og atter øvelse, så det giver rigtig god mening, at vi undervejs har 40 sessioner med klienter. Det er virkelig praktisk anvendeligt, og der er ingen tvivl om, at uddannelsen foregår lige så meget i sessioner med klienter mellem modulerne, som på selve modulerne. De to dygtige superviserer, Sanne og Trine, kommer med kærlig og konstruktiv feedback på nogle af sessionerne, så vi hele tiden er opmærksomme på, hvad vi hver især skal øve os endnu mere på.

Jeg vil varmt anbefale uddannelsen til alle, der har et ønske om at coache eller undervise ud fra De tre principper, eller som måske blot ønsker at have principperne som et stærkt fundament i fx arbejdsmæssige sammenhænge.”

Sanne Raunkjær Siglev

“Jeg har afsluttet 3p-skolens coachuddannelse og det har det været den mest fantastiske rejse jeg nogensinde har været på. Natasha er en fænomenal underviser, guide og coach. Kombinationen af hendes dybe Grounding i de 3 Principper og hendes mange års erfaring som facilitator og underviser, gør at hun kan skabe et læringsrum der både er fantastisk kærligt men også professionelt. Jeg føler i den grad at jeg er blevet klædt godt på til at coache mennesker i denne forståelse.”

Marianne Boholt

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.