Coach uddannelsen

52.500,00 kr.

Certificering som 3P Coach

Er du interesseret i at være med på næste Coaching uddannelse? Du kan allerede nu tilmelde dig holdet som starter i november 2024. Skriv til info@3p-skolen.dk, så vender vi tilbage til dig med forslag til hvornår du kan tale med Natasha Swerdloff for at se om dette er den rigtige uddannelse for dig.

Vær opmærksom på, at kursusprisen omfatter al undervisning, supervision, masterclasses, webinarer, filmaftener, indkvartering og udsøgt forplejning på Refugium Smidstrup Strand på alle 4 moduler á 3 dage. Uddannelsen tilbyder en unik mulighed for at bo sammen med de andre deltagere på eget værelse med bad/toilet, selvforkælelse og intensiv læring, hvor du vil opnå dybere indsigt i De Tre Principper og uddanne dig som 3P-coach.

-
+

Specifikationer

Kategori:

Beskrivelse

Bliv Certificeret 3P Coach

Gør en reel forskel i dit og andres Liv
Er du allerede 3P Practitioner og ønsker du at pege på positiv forandring og fremme psykologisk velvære hos dig selv og andre? Så kom med på vores uddannelse så du kan blive certificeret som 3P Coach.

Hvorfor Vælge 3P-skolen?

Professionelle og dygtige formidlere
På 3P-skolen er du i hænderne på højt kvalificerede og professionelle undervisere. Natasha, Trine og Sanne underviser ikke bare i De Tre Principper, de lever selv ud fra forståelsen. Denne autenticitet og dybdegående forståelse sikrer, at du modtager undervisning af højeste kvalitet.

Skræddersyet Uddannelsesforløb
Vi forstår, at hvert menneske har unikke behov og mål. Derfor tilbyder vi et skræddersyet uddannelsesforløb, der tilpasses til netop dine personlige og professionelle ambitioner. Vores fleksible og omhyggeligt udformede program sikrer, at alle aspekter af din læring er relevant og tilpasset til din udviklingsrejse.

Fokus på Dig
Din personlige og professionelle udvikling er vores højeste prioritet. Vi skaber et miljø, hvor du kan udforske og udvikle dine evner, med et særligt fokus på din rejse og det du skal bruge uddannelsen til.

Støtte og Supervision
På 3P-skolen er vi dedikerede til at støtte dig gennem hele din rejse. Vores omfattende supervision sikrer, at du altid har støtte, vejledning og feedback, der er essentiel for din læring og udvikling som coach. Denne løbende støtte er afgørende for at sikre, at du får mest muligt ud af din uddannelse.

Omsorg og personlig tilgang
Vi tror på betydningen af en omsorgsfuld og personlig tilgang til undervisning. Vores mindre deltagerantal muliggør individuel opmærksomhed og sikrer, at dine specifikke behov og spørgsmål bliver adresseret. Vi er dedikerede til at skabe et trygt, støttende og nærende miljø, hvor du kan vokse både professionelt og personligt.

Dit skridt mod en berigende karriere
At vælge 3P-skolen for din coach-uddannelse betyder at investere i en dybdegående, professionel og personligt berigende rejse. Vi er her for at støtte dig gennem hvert skridt og sikre, at du bliver en dygtig, autentisk og effektiv coach.

Vær med i vores fællesskab af dedikerede professionelle, og tag det første skridt mod en berigende karriere som certificeret 3P Coach. Efter forløbet vil du blive inviteret til at fortsætte rejsen sammen med andre 3P coaches som har været på samme rejse. På 3P-skolens Coaching Cafe mødes vi en gang om måneden og udveksler erfaringer, stiller spørgsmål, ser live coachinger med nogle af verdens dygtigste coaches, og får støtte i vores eget arbejde med coaching. Dette er kun for 3P-skolens certificerede coaches.

Næste hold starter i november 2024, og du kan allerede nu tilmelde dig. For mere information og en uforpligtende samtale, skriv til [info@3p-skolen.dk](mailto:info@3p-skolen.dk).

Datoer for 2024/25:
– 1. modul: 14.-16. november 2024
– 2. modul: 9.-11. januar 2025
– 3. modul: 6.-8. marts 2025
– 4. modul: 1.-3. maj 2025

Dette er inkluderet i uddannelsen:

Når du tilmelder dig vores omfattende Certificeringsuddannelse, får du adgang til en række værdifulde ressourcer og oplevelser, som alle er inkluderet i kursusprisen på 52.500 kr. Her er hvad du kan forvente:

1. Komplet Undervisningspakke: Du vil modtage al undervisning nødvendig for at blive en fuldt certificeret coach i De Tre Principper. Vores undervisning er omhyggeligt udarbejdet for at sikre, at du får en dyb og omfattende forståelse af Principperne og hvordan man peger på dem i en coaching samtale.

2. Personlig Supervision: Supervision er en vigtig del af din udvikling som coach. Du vil modtage personlig vejledning og feedback fra vores erfarne undervisere, som vil hjælpe dig med at finpudse dine færdigheder og forståelse.

3. Ophold sammen med de andre studerende: Uddannelsen afholdes i den smukke Refugium Smidstrup Strand som er et intimt refugium med en unik beliggenhed på Sjællands nordkyst. Refugium ligger kun fem kilometer fra Gilleleje på en stor ugeneret naturgrund med rigt dyreliv og fuglesang.

Mellem graner, birk og fyrtræer kan du tydeligt se Kattegat. Nogle dage med hvide skumtoppe – andre dage fuldstændig blikstille og med hvide sejlskibe vuggende i horisonten. Tidligt om morgenen kan du også møde rådyr, harer og egern. Denne beroligende atmosfære giver en ideel ramme for læring og personlig vækst.

4. Forplejning: Alle måltider er inkluderet under uddannelsen. Du kan forvente nærende og sund mad, der understøtter din læring og trivsel.

5. Moms: Prisen er inklusive moms, så der er ingen skjulte ekstraomkostninger.

6. Netværk og fællesskab: Uddannelsen giver også en unik mulighed for at netværke og danne forbindelser med ligesindede 3P practitioners, som alle deler en interesse for De Tre Principper

Ved afslutningen af uddannelsen og efter bestået eksamen vil du modtage dit certifikat, og vil være klar til at starte eller udvide din karriere som coach, med en solid baggrund og certificering som 3P coach.

For mere information eller for at få en uforpligtende samtale om uddannelsen, kontakt os venligst på [info@3p-skolen.dk](mailto:info@3p-skolen.dk), eller besøg vores hjemmeside for at downloade programmet.

Se program ovenover ellerDownload program

Anbefalinger af 3P Coach uddannelsen

“Som deltager på 3P-skolens certificerede coachuddannelse blev jeg taget overordentligt godt imod. Natashas professionelle kompetencer har fra starten været en tryg og kærlig base for udvikling ud i det, at finde mit eget fodfæste i måden at coache på. Uddannelsens to supervisorer Trine og Sanne har kærligt og nænsomt holdt mig i hånden og hver eneste supervision har åbnet op for noget nyt i mig som har ført til en fortsat udvikling i rollen som coach. Uddannelsens indhold har stille og roligt udfoldet sig og ikke mindst har der været tid og rum til refleksion gennem hele forløbet og en fortsat rejse dybere ind i 3P forståelsen. Jeg kunne ikke have valgt bedre undervisere og rammer til at realisere min gamle drøm om en certificeret 3P coachuddannelse. Jeg giver mine allervarmeste anbefalinger ❤️”

Stinne Bay

“Jeg er så taknemmelig over at have været på denne udviklingsrejse sammen med et fantastisk hold af mennesker. Jeg er blevet maksimalt udfordret og har samtidig følt mig helt tryg i min læring. Kombinationen af at blive kastet ud i at coache rigtigt helt fra starten, med supervision fra dygtige Trine og Sanne, at deltage i masterclasses med de bedste fra feltet internationalt, at have holdundervisning med masser af plads til store fælles refleksioner og indsigter, og med Natasha som den bedste rejseleder og -kammerat man kan ønske sig, har alt sammen gjort det til mere end bare en uddannelse for mig jeg er blevet dybt beriget og styrket som både menneske og coach.

Jeg anbefaler uddannelsen på det allervarmeste.”

Vibeke Skjødt Hass 

“Jeg har været søgende i mange år. Gået på kurser, taget uddannelser, og ladet mig inspirere indenfor adskillige områder – både verdslige og spirituelle. Natashas formidling af forståelsen for de 3 principper er så eminent, at jeg for første gang i mit liv oplever at stå forenden af ”den søgendes” tunnel. Den fornemmelse af tillid til livet og frihed er det hele værd og kan så varmt anbefales.”

Rikke Liebman

“Coachuddannelsen på 3P-skolen får mine varmeste anbefalinger. Med sin dybe Grounding i principperne tager Natasha os kærligt og tålmodigt i hånden og bliver ved med at pege i en retning, hvor vi hver især på vores egen måde og i vores eget tempo ser principperne dybere og dybere. Oven på den dybere Grounding lærer vi også, at coaching er et håndværk, der kræver øvelse, øvelse og atter øvelse, så det giver rigtig god mening, at vi undervejs har 40 sessioner med klienter. Det er virkelig praktisk anvendeligt, og der er ingen tvivl om, at uddannelsen foregår lige så meget i sessioner med klienter mellem modulerne, som på selve modulerne. De to dygtige superviserer, Sanne og Trine, kommer med kærlig og konstruktiv feedback på nogle af sessionerne, så vi hele tiden er opmærksomme på, hvad vi hver især skal øve os endnu mere på.

Jeg vil varmt anbefale uddannelsen til alle, der har et ønske om at coache eller undervise ud fra De tre principper, eller som måske blot ønsker at have principperne som et stærkt fundament i fx arbejdsmæssige sammenhænge.”

Sanne Raunkjær Siglev

“At deltage på Natashas 3P-Coach uddannelse er klart en af de allerbedste ting jeg nogensinde jeg har gjort for mig selv. Det er ikke “kun” en uddannelse i at blive coach, men en dyb indføring i det at være menneske, og hvordan man guider andre mennesker hjem til sig selv. Programmet er skruet virkelig godt sammen og læringskurven er stejl, men hele tiden er man trygt båret igennem af Natasha og hendes dygtige superviserer, deres kærlige støtte og knivskarpe observationer. Uddannelsen har mine varmeste anbefalinger.”

Runa Wilhelmina Marrable

“Jeg har afsluttet 3p-skolens coachuddannelse og det har det været den mest fantastiske rejse jeg nogensinde har været på. Natasha er en fænomenal underviser, guide og coach. Kombinationen af hendes dybe Grounding i de 3 Principper og hendes mange års erfaring som facilitator og underviser, gør at hun kan skabe et læringsrum der både er fantastisk kærligt men også professionelt. Jeg føler i den grad at jeg er blevet klædt godt på til at coache mennesker i denne forståelse.”

6 anmeldelser af Coach uddannelsen

 1. Sanne

  “Jeg er så taknemmelig over at have været på denne udviklingsrejse sammen med et fantastisk hold af mennesker. Jeg er blevet maksimalt udfordret og har samtidig følt mig helt tryg i min læring. Kombinationen af at blive kastet ud i at coache rigtigt helt fra starten, med supervision fra dygtige Trine og Sanne, at deltage i masterclasses med de bedste fra feltet internationalt, at have holdundervisning med masser af plads til store fælles refleksioner og indsigter, og med Natasha som den bedste rejseleder og -kammerat man kan ønske sig, har alt sammen gjort det til mere end bare en uddannelse for mig jeg er blevet dybt beriget og styrket som både menneske og coach.

  Jeg anbefaler uddannelsen på det allervarmeste.”

  Vibeke Skjødt Hass 

 2. Sanne

  “Jeg har været søgende i mange år. Gået på kurser, taget uddannelser, og ladet mig inspirere indenfor adskillige områder – både verdslige og spirituelle. Natashas formidling af forståelsen for de 3 principper er så eminent, at jeg for første gang i mit liv oplever at stå forenden af ”den søgendes” tunnel. Den fornemmelse af tillid til livet og frihed er det hele værd og kan så varmt anbefales.”

  Rikke Liebman

 3. Sanne

  “Coachuddannelsen på 3P-skolen får mine varmeste anbefalinger. Med sin dybe Grounding i principperne tager Natasha os kærligt og tålmodigt i hånden og bliver ved med at pege i en retning, hvor vi hver især på vores egen måde og i vores eget tempo ser principperne dybere og dybere. Oven på den dybere Grounding lærer vi også, at coaching er et håndværk, der kræver øvelse, øvelse og atter øvelse, så det giver rigtig god mening, at vi undervejs har 40 sessioner med klienter. Det er virkelig praktisk anvendeligt, og der er ingen tvivl om, at uddannelsen foregår lige så meget i sessioner med klienter mellem modulerne, som på selve modulerne. De to dygtige superviserer, Sanne og Trine, kommer med kærlig og konstruktiv feedback på nogle af sessionerne, så vi hele tiden er opmærksomme på, hvad vi hver især skal øve os endnu mere på.

  Jeg vil varmt anbefale uddannelsen til alle, der har et ønske om at coache eller undervise ud fra De tre principper, eller som måske blot ønsker at have principperne som et stærkt fundament i fx arbejdsmæssige sammenhænge.”

  Sanne Raunkjær Siglev

 4. Sanne

  “Som deltager på 3P-skolens certificerede coachuddannelse blev jeg taget overordentligt godt imod. Natashas professionelle kompetencer har fra starten været en tryg og kærlig base for udvikling ud i det, at finde mit eget fodfæste i måden at coache på. Uddannelsens to supervisorer Trine og Sanne har kærligt og nænsomt holdt mig i hånden og hver eneste supervision har åbnet op for noget nyt i mig som har ført til en fortsat udvikling i rollen som coach. Uddannelsens indhold har stille og roligt udfoldet sig og ikke mindst har der været tid og rum til refleksion gennem hele forløbet og en fortsat rejse dybere ind i 3P forståelsen. Jeg kunne ikke have valgt bedre undervisere og rammer til at realisere min gamle drøm om en certificeret 3P coachuddannelse. Jeg giver mine allervarmeste anbefalinger ”

  Stinne Bay

 5. Sanne

  “At deltage på Natashas 3P-Coach uddannelse er klart en af de allerbedste ting jeg nogensinde jeg har gjort for mig selv. Det er ikke “kun” en uddannelse i at blive coach, men en dyb indføring i det at være menneske, og hvordan man guider andre mennesker hjem til sig selv. Programmet er skruet virkelig godt sammen og læringskurven er stejl, men hele tiden er man trygt båret igennem af Natasha og hendes dygtige superviserer, deres kærlige støtte og knivskarpe observationer. Uddannelsen har mine varmeste anbefalinger.”

  Runa Wilhelmina Marrable

 6. Sanne

  “Jeg har afsluttet 3p-skolens coachuddannelse og det har det været den mest fantastiske rejse jeg nogensinde har været på. Natasha er en fænomenal underviser, guide og coach. Kombinationen af hendes dybe Grounding i de 3 Principper og hendes mange års erfaring som facilitator og underviser, gør at hun kan skabe et læringsrum der både er fantastisk kærligt men også professionelt. Jeg føler i den grad at jeg er blevet klædt godt på til at coache mennesker i denne forståelse.”

  Marianne Boholt

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.