Grounding forløbet

1.200,00 kr.

Opdag fundamentet for dit psykologiske velvære

Tag med på 3P-skolens Grounding forløb i 2024.
-
+

Specifikationer

Kategori:

Beskrivelse

Opdag fundamentet for dit psykologiske velvære med Grounding forløbet

Tag skridtet mod dybere selvindsigt
Er du klar til at dykke ned i De Tre Principper og opnå en dybere forståelse af dig selv og andre? Vores unikke online forløb er skræddersyet til dig, der søger en dybere forståelse af hvem du er, og hvad der skaber dine oplevelser af livet.

Udforsk din tankeskabte virkelighed
Ved at vende blikket indad, åbner du døren til en verden, hvor du ser hvad det er som former din virkelighed. Opdag, hvordan De Tre Principper skaber dine oplevelser af stress, glæde, bekymringer og meget mere. Vågn op til en ny virkelighed, hvor du ser mere klart, og slipper de bånd der har holdt dig tilbage fra at leve et mere let og lykkeligt liv.

Du er mere end dine begrænsninger
Lær at genkende, at du er meget mere end dine tanker, følelser og fysiske begrænsninger. I dette forløb vil vi guide dig til at forstå og opleve din sande essens, som er fri og ubundet.

Lev med frihed og glæde
Gennem vores grundige online forløb, vil vi pege dig i retningen af en tilværelse fyldt med frihed, glæde, lethed og ubetinget kærlighed. Oplev, hvordan du kan leve i harmoni med dig selv og verden omkring dig.

Føl forbindelsen til alt levende
Forbered dig på en dyb fornemmelse af forbindelse med livet i al sin mangfoldighed. Fra den frodige natur til hvert enkelt levende væsen, vil du opleve en stærkere forbindelse og udstråle ro og kærlighed i din dagligdag.

Kom med på rejsen
Deltag i vores fordybende forløb, og lad os sammen udforske vejen til en dybere forståelse og et rigere liv. Er du klar til at tage skridtet? Så kom med på denne transformative rejse med Grounding Forløbet.

Hvor: Online

De fem sessioner ligger på følgende datoer i efteråret:

1. session. 27. august 2024 kl. 19.30-21.00
2. session. 03. september 2024 kl. 19.30-21.00
3. session. 10. september 2024 kl. 19.30-21.00
4. session. 17. september 2024 kl. 19.30-21.00
5. session. 24. september 2024 kl. 19.30-21.00

Se program ovenover eller Download pjecen for kurset.

Hvor: Online

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.