Hvem er vi

Hvem er vi?

 

Hvem er vi?

Natasha Swerdloff

Efterhånden som jeg har delt min forståelse af principperne, har jeg lagt mærke til den dybtgående effekt, det har, når mennesker er i kontakt med deres egen modstandsdygtighed. Det, at forstå, hvad der skaber vores oplevelser af virkeligheden, kan være livsforandrende.

Jeg er oprindeligt uddannet psykoterapeut og har over 25 års erfaring i at arbejde med grupper og individuelle klienter. Siden 1996 har jeg være selvstændig med speciale i coaching og kommunikation og har arbejdet som konsulent i erhvervslivet i Danmark, USA, Sydamerika, Europa og England.

I 2012 stiftede jeg bekendtskab med Sydney Banks og hans arbejde med De Tre Principper og oplevede en transformation i alle aspekter af mit liv. Derefter besluttede jeg at ændre min virksomheds fokus til at dele forståelsen af De Tre Principper.

Jeg har grundlagt The Principles Institute og 3P-Skolen, hvor jeg uddanner practitioners og coaches inden for forståelsen af De Tre Principper. Desuden har jeg sammen med min ven og kollega psykolog, Dicken Bettinger, i 2015 skrevet bogen “Coming Home”, der er oversat til dansk og hedder “Vejen Hjem”.

Jeg tror på, at en af de største indsigter et menneske kan få, er at indse, at fred og lykke ikke kan tages fra dem eller gives til dem. Fred og lykke er vores essens, og det er kun vores personlige tanker, der ”dækker” over det, der altid er til stede. Min fornemmeste opgave er at hjælpe mennesker med at ”afdække”, hvordan vi fungerer, så vores sande natur kan skinne.

Forståelsen af De Tre Principper har jeg delt på mange internationale 3P-konferencer og deler forsat mine indsigter i podcasts, webinarer og på kurser. På min YouTube-kanal, Natasha Swerdloff, deler jeg også forståelsen af De Tre Principper både på dansk og på engelsk.

I starten af 2022 fik jeg det ærefulde erhverv at blive Vice Præsident i bestyrelsen for De Tre Principper Global Community (3PGC). Her er jeg især optaget af at hjælpe nye foreninger rundt om i verden, der ønsker at dele forståelsen af De Tre Principper. Min vision er, at der skabes mere fred i verden ved at flere mennesker  forstår, hvad der skaber deres oplevelser og kender deres sande natur.

Sanne Schroll Lønborg

Sanne har fordybet sig i forståelsen af De Tre Principper siden 2012 og har i flere år siddet i bestyrelsen for 3PDK. Sanne har sammen med Natasha oversat to af Sydney Banks bøger til dansk og er uddannet 3P practitioner, og Mastercoach fra 3P-skolen. Derudover er hun registeret practitioner hos 3PGC (Three Principles Global Community) og 3PDK.

I én til én samtaler og coaching har Sanne altid fokus på, hvad det er du er optaget af. Og med det afsæt taler vi om, hvordan vores sind fungerer, så det bliver nærværende og praktisk brugbart for dig i din hverdag.

Gruppeforløb og supervision

Når Sanne arbejder med grupper, har hun fokus på, at alle får en forståelse af, hvordan vi fungerer som mennesker. Igennem denne forståelse har vores problemer det med at blive mindre, og vi får øje på, hvorfra vores kreative potentiale skabes.

Sanne er uddannet cand. oecon, ph.d. fra Syddansk Universitet.

 

Trine Høhrmann

Trine har fordybet sig i forståelsen af De Tre Principper siden 1996. Trine er uddannet 3P-practitioner, og Mastercoach fra 3P-skolen. Desuden er hun registeret Practitioner hos 3PGC (Three Principles Global Community) og 3PDK.

Trine har stor erfaring med at arbejde med mennesker, som vil skabe positive forandringer i deres liv og finde ind til deres medfødte ressourcer.

Hun har fokus på det trygge og tillidsfulde rum, hvori dit kærlige sind med plads til ro, fordybelse og klarhed genfindes.

Gruppeforløb og supervision
I lokalpsykiatrien i Svendborg afvikler Trine 3P forløb for pårørende, og er desuden supervisor for institutioner der arbejder ud fra denne forståelse.

Trine har en M.A. i Counseling Psychology med fokus på Jung fra Pacifica Graduate Institute i Californien og en B.A. i psykologi og filosofi fra Prescott College i Arizona. 

Kontakt os her