Practitioner uddannelsen

25.000 kr.

Til dig der vil fordybe din forståelse indenfor De Tre Principper

Specifikationer

Kategori:

Beskrivelse

Næste forløb til 3P Practitionerforløb i Nordsjælland i 2022 er Udsolgt!

Men du kan allerede nu forhåndsreservere en plads til det forløb som starter i 2023 i Odense på Fyn. Datoerne for modulerne er:

1 modul: 17. – 19. marts 2023 – Grounding i Principperne, opdag fundamentet bag ved hvordan vi fungerer
2 modul: 14. – 16. april 2023 – Vaner og afhængighed, forstå have der skaber og vedligeholder afhængighed
3 modul: 12. – 14. maj 2023 – Dybere ind i forståelsen, se forbi det psykologiske og ind i vores spirituelle natur
4 modul: 16. – 18. juni 2023 – Principperne i praksis, find ud af hvordan du i din hverdag får integreret det du har lært

Dette Practitioner forløb foregår i Odense på Fyn og koster 25.000 kr. Du kan skrive til mig på natasha@3p-skolen.dk hvis du vil have en uforpligtende samtale om forløbet. Nyt program kommer snart, så du kan downloade programmet her fra efterårets forløb i Nordsjælland.

Download programmet.

3 anmeldelser af Practitioner uddannelsen

 1. Sanne

  Jeg har gået på Natashas practitioner uddannelse i 2021 og det har i den grad givet mig en langt større grounding og forståelse for De Tre Principper. Natasha taler igennem hendes indre visdom, som hun gavmildt deler med os deltagere. Hun udgiver sig aldrig for at være noget andet end den hun er og det er meget befriende og inspirerende at være sammen med et sådant menneske. Natasha er blid i hendes måde at pege os hjem til os selv på og på samme tid kontant. Det er tydeligt, at Natasha har mange års erfaring i coaching og stor viden både i forhold til De Tre Principper, men også i forhold til livet generelt.

  Jeg kan på det varmeste anbefale hendes uddannelse.

  Jane Ellegaard · Psykoterapeut og sundhedsplejerske

 2. Sanne

  I 2019 deltog jeg på Natashas practitioner uddannelse. Jeg havde længe søgt

  efter noget, som kunne hjælpe mig i mit liv. I 2014 faldt jeg over De Tre Principper, men det var først da jeg kom til Natasha i 2019, at jeg virkelig FORSTOD.

  På kurset, under Natasha blide guiden, erkendte jeg, at også jeg var groundet solidt. 14 dage senere stod jeg pludselig uden arbejde efter 19 år i samme firma. Dagen efter vågnede jeg op og kunne sige til min kone: Jeg har det godt. Jeg vidste, at ingen ydre påvirkninger kan gøre noget ved mit mentale velbefindende. Natashas kursus har virkelig været den bedste investering i mig selv.

  Kim Brems

 3. Sanne

  “Jeg var på 3P-skolens practitioner uddannelse i efteråret 2021.

  Jeg kan give de bedste anbefalinger!

  Det var et super godt forløb for mig, hvor jeg blev mere grounded i og nysgerrig på min oplevelse af de 3 principper og indefra-ud forståelsen.

  Natasha er en super god og behagelig underviser.”

  Mvh. Rune Kure
  Mestringsvejleder hos Center for Mestring, Aarhus kommune

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.