Hvem er vi

Hvem er vi?

Hvem er vi?

Natasha Swerdloff

Efterhånden som jeg har delt min forståelse af principperne, har jeg lagt mærke til den dybtgående effekt, det har, når mennesker er i kontakt med deres egen modstandsdygtighed. Det, at forstå, hvad der skaber vores oplevelser af virkeligheden, kan være livsforandrende.

Jeg er oprindeligt uddannet psykoterapeut og har over 25 års erfaring i at arbejde med grupper og individuelle klienter. Siden 1996 har jeg være selvstændig med speciale i coaching og kommunikation og har arbejdet som konsulent i erhvervslivet i Danmark, USA, Sydamerika, Europa og England.

I 2012 stiftede jeg bekendtskab med Sydney Banks og hans arbejde med De Tre Principper og oplevede en transformation i alle aspekter af mit liv. Derefter besluttede jeg at ændre min virksomheds fokus til at dele forståelsen af De Tre Principper.

Jeg har grundlagt The Principles Institute og 3P-Skolen, hvor jeg uddanner practitioners og coaches inden for forståelsen af De Tre Principper. Desuden har jeg sammen med min ven og kollega psykolog, Dicken Bettinger, i 2015 skrevet bogen “Coming Home”, der er oversat til dansk og hedder “Vejen Hjem”.

Jeg tror på, at en af de største indsigter et menneske kan få, er at indse, at fred og lykke ikke kan tages fra dem eller gives til dem. Fred og lykke er vores essens, og det er kun vores personlige tanker, der ”dækker” over det, der altid er til stede. Min fornemmeste opgave er at hjælpe mennesker med at ”afdække”, hvordan vi fungerer, så vores sande natur kan skinne.

Forståelsen af De Tre Principper har jeg delt på mange internationale 3P-konferencer og deler forsat mine indsigter i podcasts, webinarer og på kurser. På min YouTube-kanal, Natasha Swerdloff, deler jeg også forståelsen af De Tre Principper både på dansk og på engelsk.

I starten af 2022 fik jeg det ærefulde erhverv at blive Vice Præsident i bestyrelsen for De Tre Principper Global Community (3PGC). Her er jeg især optaget af at hjælpe nye foreninger rundt om i verden, der ønsker at dele forståelsen af De Tre Principper. Min vision er, at der skabes mere fred i verden ved at flere mennesker  forstår, hvad der skaber deres oplevelser og kender deres sande natur.

Dorte

Siden jeg for mere end 30 år siden blev uddannet som Voice Teacher i England, har jeg undervist og coachet en bred vifte af mennesker med forskellige baggrunde og behov. Jeg har arbejdet med alt fra træning af kommunikationsfærdigheder for toppolitikere, topledere og mellemledere i både offentligt og privat erhvervsliv til træning af stemme og udtryk hos professionelle skuespillere, dansere og sangere.

Mit speciale har været at udvikle den personlige stemme, det personlige udtryk og generel kommunikation. De sidste 25 år har jeg undervist og coachet bredt i erhvervslivet og som studielektor på Den Danske Scenekunstskole.

Jeg blev introduceret til De Tre Principper i 2015 gennem mit samarbejde med Natasha. Over tid har jeg fået en dybere forståelse, og jeg har uddannet mig til practitioner og 3P-coach ved 3P-skolen samt deltaget i seminarer, kurser, webinarer og retreats. Det har været livsforandrende for mig, og der er intet, jeg hellere vil nu, end at dele forståelsen af De Tre Principper med så mange mennesker som muligt.

Kathrine

Jeg er 3P Practitioner og Coach ved 3P-Skolen, årgang 2023. I mit daglige virke er jeg leder for et team af konsulenter, der arbejder med forretningsarkitektur for nogle af verdens største brands. [Tidligere har jeg været forkvinde for Alternativets storkreds København og frivillig for LGBT+ Copenhagen 2021.]

Efter jeg blev introduceret til De Tre Principper i sensommeren 2020, har jeg oplevet en ro i mit liv, som jeg aldrig havde troet mulig. Tidligere havde jeg en forestilling om, at mine traumer fra fortiden for altid ville begrænse, hvor meget glæde jeg kunne opleve, og at jeg til enhver tid kunne blive overvældet af disse gamle oplevelser. Nu ved jeg, at sindet aldrig kan gå i stykker, og at glæden altid kun er en tanke væk.

Min passion er at hjælpe mennesker til at indse, at vi alle, til enhver tid, kan vælge, hvilke tanker vi tror på, og hvilke vi lader passere. Vi er heldigvis udstyret med verdens bedste feedbacksystem – vores følelser – som konstant fortæller os, om det vi uskyldigt er kommet til at tro på, er gavnligt eller ej. Når vi indser, at vi ikke er vores tanker, men noget langt større, holder vi op med at tage alting så personligt, og der skabes plads til både glæde og fred.

Stinne Bay
Underviser og mentor ved 3P-Skolen samt PA for Natasha Swerdloff

Mit møde med De Tre Principper for 5,5 år siden blev en livsforandrende oplevelse. Allerede fra første øjeblik mærkede jeg en dyb transformation, og jeg vidste med det samme, at jeg ville dedikere mit liv til at hjælpe andre med at finde tilbage til et lettere og mere stabilt fundament at leve fra. Forståelsen af principperne overrasker mig stadig – der er altid nye dybder og indsigter at opdage om vores utrolige og hjælpsomme design.

Det er en stor glæde for mig at pege i retning af De Tre Principper og at være vidne til, hvordan mennesker åbner sig for et roligere, lettere og mere kærligt perspektiv på livet. At kunne bruge mine egne erfaringer med livets udfordringer og dele de indsigter, jeg har gjort mig på min rejse, føles meningsfuldt og berigende. Jeg har gennemført uddannelserne som Practitioner, certificeret 3P coach og Master Practitioner ved 3P-Skolen.

Miriam Ørnebjerg
Underviser og mentor ved 3P-Skolen

Jeg har arbejdet med forståelsen af De Tre Principper i snart fire år, og i løbet af den tid er mit liv blevet forvandlet på en måde, jeg aldrig havde forestillet mig – til det bedre. Det kan være svært at beskrive præcis, hvad jeg har opdaget, men jeg elsker at dele mine indsigter og fortælle, hvordan mit syn på livet er ændret i dag. Forståelsen af De Tre Principper har bragt en dyb transformation i mig, og jeg elsker at formidle, hvordan vi alle er en del af livets universelle intelligens. Det er enormt, og alligevel så naturligt.

Det er en stor glæde for mig at pege i retning af De Tre Principper og at være vidne til, hvordan mennesker åbner sig for et roligere, lettere og mere kærligt perspektiv på livet. At kunne bruge mine egne erfaringer med livets udfordringer og dele de indsigter, jeg har gjort mig på min rejse, føles meningsfuldt og berigende. Jeg har gennemført uddannelserne som Practitioner, certificeret 3P coach og Master Practitioner ved 3P-Skolen.

Kontakt os her