3P Bøger

189 kr.

3P-skolen ønsker at udbrede kendskabet til forståelsen De Tre Principper – det gør vi blandt andet gennem bøger der handler om 3P.

Vælg mellem Vejen Hjem af Natasha Swerdloff og Dicken Bettinger eller Den Glemte Forbindelse af Sydney Banks over sat til dansk af Natasha Swerdloff og Sanne Schroll Lønborg.

Hver bog koster 189 kr. Prisen inkluderer forsendelse.

3P-skolen samarbejder med 3P butikken som på deres webshop har et stort udvalg af bøger skrevet med udgangspunkt i en forståelse af “De tre principper”: https://3pbutikken.dk

Som en studerende på 3P-skolen får du 10% rabat til webshoppen når du skriver 3p-skolen i rabatkode feltet.

-
+

Specifikationer

SKU: N/A Kategori:

Beskrivelse

3P-skolen ønsker at udbrede kendskabet til forståelsen De Tre Principper – det gør vi blandt andet gennem bøger der handler om 3P.

Vejen Hjem:

3P-skolens ejer Natasha Swerdloff har sammen med sin amerikanske kollega Dicken Bettinger, skrevet bogen Vejen Hjem.

Natasha  siger om bogen: Inden i dig er der en anden verden. Når du fordyber dig i dette indre rum, bliver du aldrig færdig med at opdage noget nyt. Det du opdager, er opløftende og nærende. Efterhånden som du bliver mere kendt med dette indre rum, vil du også fornemme dit indre væsens kærlige og vise natur. Vejen hjem er at blive bevidst om denne altid eksisterende indre verden. Ønsket med denne bog er at du må opdage glæden ved at følge Vejen Hjem til et liv levet gennem kærlighed og visdom.

Prisen for bogen er 189 kr inkl. fragt.

Vejen Hjem af Dicken Bettinger & Natasha Swerdloff kan i øjeblikket også købes som e-bog eller lydbog via Saxo:

Ebog

Lydbog

Den Glemte Forbindelse:

Sydney Banks, som var den første der fik indsigt i forståelsen af De Tre Principper har skrevet The Missing Link, som Natasha Swerdloff og Sanne Schroll Lønborg har oversat til dansk: Den Glemte forbindelse.

Sanne siger om bogen: Den Glemte Forbindelse er selve essensen af forståelsen af De Tre Principper. Sydney Banks giver i denne bog en smuk og dyb beskrivelse af, hvad det vil sige at være menneske. Bogen guider os til at finde ind til vores indre visdom og peger på at kærlighed og taknemmelighed er de følelser, som altid er tilstede i vores sind, når det ikke er forurenet af vores personlige tanker. 

Den Glemte Forbindelse af Sydney Banks kan i øjeblikket også købes som lydbog via Saxo:

Lydbog

Prisen for bogen er 189 kr inkl. fragt.

Yderligere information

Bog

Vejen Hjem, Den Glemte Forbindelse