Referencer

Jeg har arbejdet med både offentlige og private organisationer siden 1996 som selvstændig underviser og konsulent. Igennem årene har jeg skabt en sund virksomhed og har en bred erfaring med at arbejde i både små og store virksomheder.

Mit arbejde spænder fra forandringsledelse, teambulding, konflikthåndtering, præsentationsteknik, effektiv kommunikation til coaching, personale- og lederudvikling. For det meste skræddersyr jeg mine seminarer til de behov og særlige forretningsmæssig problemstillinger, virksomheden har.

Kategorier

Testimonial

”Natasha er et meget specielt menneske og en meget talentfuld coach og facilitator. Hun arbejder ud fra en dyb forståelse af, hvad der får mennesker til at trives – både på det spirituelle og det praktiske plan, og for hvordan man peger folk i en retning, der hjælper dem til at leve med lethed, ynde og visdom. Jeg anbefaler hende til alle, som ønsker at finde ind til et liv, hvor de virkelig trives og vågner op til livets storslåethed.”
Kimberley Hare, ejer af Kaizen Training, The He’Art of Thriving
”Min oplevelse af Natasha som træner er meget anderledes end min oplevelse med de trænere, jeg er stødt på tidligere. Jeg kommer ikke hjem fra seminaret med to-do lister eller strategier. Jeg kommer hjem med noget langt mere vigtigt for mig, nemlig en dybere tillid til min egen evne til at finde den bedste tilgang til enhver tænkelig situation. Det er afgørende for mig i min position som leder.”
Jakob Kronik, Director for International Cooperation at Forests of the World
”Natasha er en meget motiverende træner med en god fornemmelse for, hvilken tilgang der egner sig til en given målgruppe og et givet budskab. Sessions har været velforberedte, og Natasha råder over en lang række værktøjer og teknikker, som inspirerer og holder energien oppe under arbejdet. Desuden er Natasha fleksibel og i stand til at tilpasse sig uforudsete udfordringer, som dukker op umiddelbart inden eller under en session”
Paul Hansen, Programdirektør hos Lundbeck
”Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde med Natasha ved en lejlighed, hvor jeg/vi havde behov for en facilitator til et kursus i kompleks kommunikation for nyuddannede. Jeg oplevede Natasha som meget kompetent og i stand til at tilpasse programmet til situationen og behovet, og til at skabe en positiv atmosfære, der igen skabte et stærkt fundament for læring. Jeg ville ikke tøve med at arbejde med Natasha igen.”
Jesper Hildebrandt Brix, Projektleder ved Læger uden grænser