Om Natasha Swerdloff

Jeg er oprindeligt uddannet psykoterapeut og har over 25 års erfaring i at arbejde med grupper og individuelle klienter. Siden 1996 har jeg være selvstændig med speciale i coaching og kommunikation og har arbejdet som konsulent i erhvervslivet i Danmark, USA, Sydamerika, Europa og England.

I 2012 stiftede jeg bekendtskab med Sydney Banks og hans arbejde med De Tre Principper og oplevede en transformation i alle aspekter af mit liv. Derefter besluttede jeg at ændre min virksomheds fokus til at dele forståelsen af De Tre Principper.

Jeg har grundlagt The Principles Institute og 3P-Skolen hvor jeg uddanner practitioners og coaches inden for forståelsen af De Tre Principper. Desuden har jeg sammen med min ven og kollega Dicken Bettinger i 2015 skrevet bogen Coming Home, som er oversat til dansk og hedder Vejen Hjem.

Jeg tror på, at en af de største indsigter et menneske kan få, er at indse, at fred og lykke ikke kan tages fra dem eller gives til dem. Fred og lykke er vores essens, og det er kun vores personlige tanker som ”dækker” over det som altid er til stede. Min fornemmeste opgave er at hjælpe mennesker med at ”afdække” hvordan vi fungerer, så vores sande natur kan skinne

Forståelsen af De Tre Principper har jeg delt på mange internationale 3P-konferencer og deler forsat mine indsigter i podcasts, webinarer og på seminarer. På min YouTube-kanal, Natasha Swerdloff, deler jeg også forståelsen af De Tre Principper både på dansk og på engelsk.

I 2022 fik jeg det ærefulde erhverv at blive Vice Præsident i bestyrelsen for De Tre Principper Global Community (3PGC). Her er jeg især optaget af at hjælpe nye foreninger rundt om i verden, som ønsker at dele forståelsen af De Tre Principper. Ligesom jeg deler de den vision at forståelsen af De Tre Principper kan sprede sig og hjælpe til, at mange flere bliver lettet for unødig lidelse, og at der skabes mere fred i verden.

Efterhånden som jeg har delt min forståelse af principperne, har jeg lagt mærke til den dybtgående effekt, det har, når mennesker er i kontakt med deres egen modstandsdygtighed. Det, at forstå, hvad der skaber vores oplevelser af virkeligheden, kan være livsforandrende.

Sharing Consciousness with Natasha Swerdloff