Om Natasha Swerdloff

For nogle få år siden fortalte en god veninde mig om en forståelse, der hedder De Tre Principper. Siden dengang har mit verdensbillede ændret sig og den måde, jeg arbejder og lever på, er forandret.

Mit arbejde er nu guidet af et ønske om at bringe denne forståelse til verdens kendskab gennem seminarer, samtaler og  intensive forløb.

Jeg bor i Danmark og har været selvstændig siden 1996 med speciale i coaching, ledertræning, organisationsforandring, kommunikation, facilitering og proceskonsultation. Jeg har bred erfaring som konsulent på ledelsesniveau og har bidraget til succesfulde forandringer i organisationer i Danmark og i udlandet. Jeg er uddannet psykoterapeut, autoriseret systemisk konsulent og autoriseret bruger af en lang række testværkstøjer.

Med en engelsk far voksede jeg op som tosproget, og jeg underviser, skriver og har samtaler med mennesker på enten dansk eller engelsk.

Jeg taler ud fra min egen sandhed og håber på at pege dig i en retning, hvor du begynder at få øje på principperne bag alle din oplevelser af virkeligheden. Når du får et glimt af det, vil du begynde at høste fordele som større glæde, mindre stress, større modstandskraft og bedre relationer andre både arbejdsmæssigt og privat.

Efterhånden som jeg har delt min forståelse af principperne, har jeg lagt mærke til den dybtgående effekt, det har, når mennesker er i kontakt med deres egen modstandsdygtighed. Det, at forstå, hvad der skaber vores oplevelser af virkeligheden, kan være livsforandrende.

Sharing Consciousness with Natasha Swerdloff